Springkussen huren Hilversum

Een springkussen huren in Hilversum? Bekijk ons aanbod online!

Bent u een kinderfeestje aan het organiseren in de omgeving Hilversum? Dan is het absoluut een leuk idee om een springkussen te huren. Wij hebben een ruim aanbod van springkussens in diverse formaten en prijsklassen. Voor de kinderen is het extra leuk wanneer deze een thema hebben, denk bijvoorbeeld aan een prinsessenkasteel of een voetbal springkussen met een goal. Ook bieden wij ballenbakken aan in de vorm van een springkussen!  

Voor zowel jong als oud

Ons assortiment wordt regelmatig aangevuld met nieuwe springkussens. Wat denkt u bijvoorbeeld van een stormbaan van maar liefst 17,5 meter lang? Bekijk de demo video op onze website om een indruk te krijgen! Zoekt u een kleiner springkussen? Ook dat is bij Jumping Almere geen probleem, wij bieden springkussens aan voor kinderen van alle leeftijden en voor ieder budget. Neem gerust contact met ons op wanneer u een springkussen wilt huren in Hilversum of omstreken. Wij helpen u graag verder en kunnen u meer vertellen over de mogelijkheden. Komen er bijvoorbeeld ook ouderen op het feest? Dan hebben wij ook een diversiteit aan luchtkussens te huur. Denk bijvoorbeeld aan een voetbal schietschijf of een buikschuifbaan.

Alles wordt door ons opspringkussen huren hilversumgezet en afgebroken

Woont u in Flevoland, Het Gooi, Amersfoort, Utrecht of Hilversum? Dan kunt u een springkussen bij ons huren. Wij komen dan bij u op locatie om alles op te zetten. Uiteraard breken wij alles ook weer af wanneer het feest is afgelopen. Zo heeft u hier geen omkijken naar en hoeft u enkel te genieten van het feestje.

   Contact         Springkussens