Kinderfeestje Almere

De leukste springkussens en activiteiten voor uw kinderfeestje in Almere

Bent u bezig met het organiseren van een kinderfeestje in Almere of omstreken? Dan laten wij u graag kennis maken met de specialist in entertainment: Jumping Almere! Wij nemen uw zorgen graag uit handen en verhuren alles wat u nodig heeft om een succes van uw feestje te maken. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan zeker even verder.

Voor ieder budget een passend pakket

Als specialist op het gebied van entertainment, weten wij als geen ander dat kinderen graag buiten spelen en houden van leuke activiteiten. Daarom verhuren wij een diversiteit aan attracties en spellen die zijn onder te verdelen in diverse thema’s, zoals voetbal of prinsessen. U kunt hierbij denken aan:

  • Springkussens in diverse vormen en maten
  • Opblaasfiguren en skydancers
  • Popcorn- en suikerspinmachines
  • Mega Twister
  • Sumopakken
  • Mega dambord

Daarnaast bieden wij nog veel meer spellen aan die uw kinderfeestje in Almere of omstreken tot een groot succes maken. Woont u niet in Almere? Geen probleem, wij bezorgen in heel Flevoland, Het Gooi en een straal van 30 kilometer eromheen.

Bekijk Kinderfeestje Almerede mogelijkheden op onze website

Kortom, voor iedere gelegenheid bieden wij passende mogelijkheden betreffende partyverhuur. Ook wanneer u een bruiloft, jubileum of personeelsfeest organiseert kunt u uitstekend bij ons terecht! Gaat het om een feest op locatie? Dan heeft u wellicht ook stoelen, tafels, verlichting en servies nodig. Ook al deze spullen kunt u bij ons huren, evenals een complete geluidsset. Neem eens een kijkje op onze website om de vele mogelijkheden te bekijken. Heeft u specifieke wensen of ziet u niet wat u zoekt? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, wij doen ons best om het voor u te regelen!

   Contact         Springkussens